pengikut aku

Tuesday, January 27, 2009

Idea Oh Idea

Bosannya....
Dr td tenung laptop ni tp lgsg xde idea nak tulis apa
Igt nak tukar template tp xleh download pulak
Ntah bila la nak elok laptop ni
Nak kena hantar format balik yg malas 2
Mst sume bende hilang nnt
Bila jln2 kat blog org lain cam best je tgok
Aku ada 1 blog yg paling aku suka skali
Blog Monkey D Luffy
Mmg bnyk idea dia ni
Ada je bende yg dia nak cerita
Kadang2 aku pun pelik camne dia leh dpt bnyk idea cam2
Harap2 aku pun leh jd cam dia
Wat captain leh x ajar aku camne nak cari idea

2 kata-kata perangsang:

Monkey D Luffy said...

aku pun tak tahu... cuma kena fikir dan fokus jer kot.

kadang2 aku kering idea jugak sebenarnya

CoklatChips said...

Monkey tulis cite mmng power la..

 


mylife-aku.blogspot.com © 2008. Design by: Pocket Downloaded from Blogger Templates